Svart/Blå Løpesko
Valutaer 
Hjem ::  Personvern

Personvern

Denne personvernserklæringen beskriver hvor billig Outlet Store bruker og beskytter informasjon når du bruker dette nettstedet.

billig Outlet Store er forpliktet til å sikre at personvernet er ivaretatt. Hvis vi be deg om å gi visse opplysninger som kan identifiseres ved bruk av dette nettstedet, så kan du være trygg på at vil bare bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

billig salg butikken kan endre disse retningslinjene fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden av og til for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer. Denne politikken er effektiv fra [2001].

trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi en bedre service, og særlig for følgende grunner:

Intern journalføring

Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.

I frykt

sende reklame om nye produkter, spesielle tilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant å bruke e-postadressen som du har oppgitt.

Av og til kan vi også bruke informasjonen til å kontakte deg for markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller e-post. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettsiden etter dine interesser.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen er sikker. For å hindre uautorisert tilgang eller offentliggjøring vi har fått på plass nødvendige fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn online.

Kontrollere din personlige informasjon

Du kan velge å begrense innsamling eller bruk av personlige opplysninger på følgende måter:

når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettsiden, se etter boksen som du kan klikke for å indikere at du ikke ønsker at informasjonen skal brukes av noen for direkte markedsføring

hvis du tidligere har avtalt at vi kan bruke din personlige informasjon for direkte markedsføring, kan du ombestemme deg når som helst ved å skrive til eller sende e-post

Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut din personlige informasjon til tredjepart med mindre vi har din tillatelse eller er pålagt ved lov å gjøre det. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg reklame opplysninger om tredjeparter som vi tror du kan finne interessant om du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.